2310-776260 support@fttrader.net

Όροι & Προυποθέσεις χρήσης

To ηλεκτρονικό κατάστημα fttrader.net ανήκει στην Ελληνική επιχείρηση με την επωνυμία «ΤΑΡΑΜΟΝΛΗ ΦΩΤΕΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ» με ΑΦΜ: 044935510,   ΔΟΥ: Ε  Θεσσαλονίκης   και διακριτικό τίτλο  <<ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ>>: Μεγάλου Αλεξάνδρου 132, Τ.Κ. 56224, Εύοσμος, Θεσ/νίκη.
Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, σας καλούμε να συμβουλευθείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος μας.
Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, διότι η περαιτέρω χρήση και η περιήγηση σας στην άνω ιστοσελίδα συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας στην εφαρμογή και ισχύ τους.

 

 • ΓΕΝΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ  Οι παρόντες γενικοί όροι χρήσης καλύπτουν αποκλειστικά κάθε πώληση προϊόντων μέσω του ιστοτόπου (website) FTTRADER.NET  . Οποιεσδήποτε αποκλίσεις από αυτούς πρέπει να επιβεβαιώνονται από την εταιρεία εγγράφως. Οποιοιδήποτε άλλοι γενικοί Όροι και Προϋποθέσεις αποκλείονται ρητώς. Κάθε χρήστης που εισέρχεται και κάνει χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους όρους που εδώ διατυπώνονται, χωρίς καμία εξαίρεση. Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς του όρους οφείλει να απέχει από τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος και από κάθε συναλλαγή με αυτό.Ειδικότερα, η αποστολή της παραγγελίας σας συνεπάγεται αποδοχή της παρούσας Σύμβασης και όλων των όρων αυτής.

 • ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΟΡΩΝ ΧΡΗΣΗΣ H FTTRADER.NET διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις  προϋποθέσεις συναλλαγών μονομερώς . Η τροποποίηση ή ανανέωση θα ισχύει από την στιγμή που θα ενημερωθεί σχετικά το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή. Διευκρινίζεται οτι , η αλλαγή όρων δεν καταλαμβάνει παραγγελίες τις οποίες έχετε ήδη κάνει. Για το λόγο αυτό, οι χρήστες του ιστότοπου οφείλουν να ελέγχουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα τους όρους για τυχόν αλλαγές.

 


  • ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ H επιχείρηση με την επωνυμία «ΤΑΡΑΜΟΝΛΗ ΦΩΤΕΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ» δεσμεύεται ως προς την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα της fttrader.net , τόσο όσον αφορά την ύπαρξη των ουσιωδών χαρακτηριστικών που κατά περίπτωση περιγράφονται για κάθε προϊόν που διαθέτει, όσο και για την ακρίβεια των στοιχείων που αφορούν τις παρεχόμενες, από το ηλεκτρονικό κατάστημα της υπηρεσίες, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών ή εκ παραδρομής λαθών, που έχουν διαφύγει της προσοχής ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω τυχόν διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας εκ λόγων ανωτέρας βίας.Επιπρόσθετα Τα χρώματα των εικόνων των προϊόντων όπως απεικονίζονται στην ιστοσελίδα μας μπορεί να έχουν επηρεαστεί από την τεχνολογία που χρησιμοποιείτε προκειμένου να έχετε πρόσβαση στην σελίδα μας και από τις ρυθμίσεις του υπολογιστή σας.

  • ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ Αν παραγγείλατε προιόν το οποίο  δεν είναι άμεσα διαθέσιμο, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σε σύντομο χρονικό διάστημα μέσω email ή τηλεφωνικά για την διαθεσιμότητα του προιόντος και τον  χρόνο παράδοσης  του προϊόντος αν είναι εφικτό σε εσάς.Σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο δεν καταστεί εφικτή καμία εκ των ως άνω δύο επικοινωνιών για χρονικό διάστημα 10 ημερών από την αποστολή του αιτήματος παραγγελίας σας, τότε το αίτημά σας ακυρώνεται αυτομάτως και θα πρέπει να αποστείλετε ξανά νέο αίτημα προς εμάς.

  • ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ Οι παραγγελίες διεξάγονται μέσω της φόρμας παραγγελίας στο checkout ,στην οποία σας δίνεται η δυνατότητα να επιλέξετε διαφορετική διεύθυνση αποστολής από την διεύθυνση χρέωσης αν το επιθυμείτε. H παραγγελία σας θεωρείται καταχωρημένη στην επιχείρηση μας  αμέσως μόλις λάβετε  e-mail επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση  που έχετε δηλώσει.Δεσμεύεστε για την παραγγελία  όταν  η παραγγελία  σας έχει  την  ένδειξη «Υπό Αποστολή» ή «Σε επεξεργασία».Σε περίπτωση που έχετε  κάνει κάποιο λάθος κατά την καταχώρηση της παραγγελίας , πρέπει να μας ενημερώσετε με e-mail  το αργότερο εντός 4 ωρών απο την ώρα που παραλάβατε e-mail επιβεβαιώσης καταχώρησης σε εμάς, σε διαφορετική περίπτωση  τα στοιχεία που αναφέρονται στην Επιβεβαίωση Καταχώρησης θα εφαρμοσθούν σε αυτήν την Σύμβαση.

   • ΤΙΜΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ Οι τιμές είναι σε ευρώ συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α. 24 % και μπορεί να αλλάξουν οποιαδήποτε στιγμή. Εάν έχει γίνει αναπροσαρμογή στις τιμές και έχετε παραγγείλει κάποιο προϊόν θα το παραλάβετε με τη τιμή που ίσχυε κατά την καταχώρηση της παραγγελίας.Αν κάποιο προϊόν δεν αναγράφει τιμή ή είναι ίση με μηδέν , παρακαλώ επικοινωνήστε με την επιχείρηση στο τηλέφωνο 2310 776260 ,γιατί είναι πιθανόν να προέκυψε κάποιο σφάλμα

   • ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ Η πραγματοποίηση παραγγελίας μέσα από το e-shop, αποτελεί σύναψη σύμβασης πώλησης εξ αποστάσεως ρυθμιζόμενη από το νομοθετικό πλαίσιο του Ν. 2251/1994, όπως έχει τροποποιηθεί. Δυνατότητα σύναψης έγκυρης παραγγελίας μέσω του e-shop, έχετε εφόσον είστε δικαιοπρακτικά ικανός τηρώντας τα άρθρα του Ελληνικού Αστικού Κώδικα, (εφόσον έχετε συμπληρώσει το δέκατο όγδοο έτος της ηλικίας σας και δεν τελείτε σε δικαστική συμπαράσταση ως προς τη σύναψη σύμβασης πώλησης).Σε παραγγελίες μπορούν να προβούν και εκπρόσωποι νομικών προσώπων ενώ η εταιρεία επιφυλάσσεται του δικαιώματος της να αξιώσει από τον εποπτεύοντα ή κηδεμόνα τυχόν παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν από δικαιοπρακτικά ανίκανα πρόσωπα.

   • ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ  Αν στο tracking η παραγγελία φαίνεται ότι έχει αποσταλεί ,τότε η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί. Σε περίπτωση που κάνετε παραγγελία, σας αποσταλεί και αρνηθείτε να την παραλάβετε κατά τη στιγμή της παράδοσης, επιβαρύνεστε εξολοκλήρου τα μεταφορικά έξοδα για την αποστολή της παραγγελίας από εμάς προς εσάς και για την επιστροφή της παραγγελίας από εσάς προς εμάς.

    • TRACKING (Ενημέρωση για την εξέλιξη της παραγγελίας)  Με την συμπλήρωση της φόρμας παραγγελίας ,λαμβάνετε αντίγραφο της φόρμας παραγγελίας μέσω e-mail .Συνίσταται να ελέγχετε και στο φάκελο ” Ανεπιθύμητα” . Το fttrader.net  δεν ευθύνεται  στην περίπτωση που τα ενημερωτικά   emails αποθηκεύονται  στα ανεπιθύμητα του λογαριασμού email σας.

   • ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ : Με τη χρέωση της πιστωτικής ή της χρεωστικής σας κάρταςΌλα τα στοιχεία της κάρτας σας αποθηκεύονται στην συνεργαζόμενη εταιρία Viva wallet και όχι σε δικό μας server .Οι συναλλαγές σας είναι ασφαλείς και διενεργούνται έλεγχοι εγκυρότητας για όλους τους κατόχους πιστωτικών/χρεωστικών  καρτών.

   • ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ   Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προιόν εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβατε το προιόν και να ζητήσετε την αντικατάσταση του με άλλο προιόν ή με το ίδιο προιόν σε άλλο μέγεθος. Σύμφωνα με το άρθρο 5 παρ.10 του ν.2251/1994, το προϊόν δεν πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί. Η επιστροφή γίνεται δεκτή μόνο όταν ισχύουν οι παρακάτω όροι :
    • Το προιόν δεν έχει αποσφραγισθεί .
    • Δεν έχει παραβιαστεί η συσκευασία του προιόντος (κουτί, ζελατίνα)
    • Δεν έχουν παραβιαστεί οι επισημάνσεις και οι ετικέτες του προιόντος
    • Συνοδεύεται με όλα τα έγγραφα με τα οποία παραδόθηκε το προϊόν (π.χ. Απόδειξη Λιανικής,Τιμολόγιο κ.ο.κ).

    Αν τηρούνται οι  παραπάνω όροι, μπορείτε να το απoστείλετε ελεύθερα πίσω σε εμάς για αντικατάσταση αφότου πρώτα μας ειδοποιήσετε στέλνοντας e-mail στο support@fttrader.net ,την ημέρα παραλαβής του προιόντος ή το αργότερο την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Σε αντίθετη περίπτωση,αν ένας τουλάχιστον όρος παραβιάζεται τότε διατηρούμε το δικαίωμα να μη δεχτούμε την επιστροφή.
    Επισημαίνουμε ότι στην περίπτωση επιστροφής επιβαρύνεστε αποκλειστικά εσείς με το κόστος επιστροφής του προιόντος.
    Να τονιστεί ότι όλες οι αλλαγές και οι επιστροφές χρημάτων γίνονται στις τρέχουσες τιμές των προϊόντων.
    Η παραλαβή των επιστρεφόμενων προϊόντων δεν μπορεί να ερμηνευθεί ως ανεπιφύλακτη παραλαβή τους και δεν έχει ως συνέπεια την απόσβεση των αξιώσεων αποζημίωσης ή άλλων δικαιωμάτων του fttrader.net. Η επιχείρηση επιφυλάσσεται για κάθε αξίωση αποζημίωσης από την εν γένει χειροτέρευση της κατάστασης των προϊόντων.Για την αντιμετώπιση ελαττωμάτων ή ελλείψεων συνομολογημένων ιδιοτήτων στα πωλούμενα είδη ισχύουν οι προβλέψεις του αστικού κώδικα. Για να θεωρείται μία ιδιότητα συνομολογημένη, θα πρέπει να πιστοποιείται ως τέτοια εγγράφως από αμφότερα τα μέρη.


   • ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
    Τα προιόντα έχουν εγγύηση 2 έτη από την ημερομηνία του παραστατικού της αγοράς.
    Η εγγύηση του κατασκευαστή δεν ισχύει στις κάτωθι περιπτώσεις :
    • Κακή χρήση του προιόντος
    • Πτώση ή χτύπημα
    • Υγρασία
    • Παρέμβαση από μια εξουσιοδοτημένα άτομα
    Η εγγύηση του κατασκευαστή καλύπτει και τις περιπτώσεις :
    • DOA (Dead On Arrival) που δεν λειτούργησαν καθόλου λόγω εργοστασιακού λάθους στην κατασκευή του
    • DAP (Dead After Purchase) που εμφάνισαν βλάβη στις 7 πρώτες μέρες από την ημερομηνία αγοράς τους
    Στην περίπτωση DOA ,DAP ο αγοραστής θα πρέπει σε διάστημα όχι μεγαλύτερο των 7 ημερών από την παραλαβή του προιόντος ,να προβεί σε έγγραφη ενημέρωση
    για την βλάβη ζητώντας ένα από τα παρακάτω :
    • Επισκευή
    • Αντικατάσταση προιόντος
    • Πίστωση
    Η διευθέτηση των περιπτώσεων DOA, DAP πραγματοποιείται σύμφωνα με τους κανόνες του εκάτοστε κατασκευαστή . Ο κατασκευαστής προβαίνει σε έλεγχο του προιόντος σε χρόνο που ο ίδιος καθορίζει και δεν ξεπερνά τις 30 ημέρες.

   • ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ-ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΧΕΙΡΟΤΕΥΡΕΣΗΣ  Από το χρόνο παράδοσης του παραγγελθέντος προϊόντος εκ μέρους του fttrader.net στην υπηρεσία ταχυμεταφορών ο κίνδυνος μεταβαίνει στον αγοραστή, η επιχείρηση μας  δεν ευθύνεται για την τυχαία καταστροφή ή χειροτέρευση των προϊόντων. Το fttrader.net  δεν ευθύνεται για απώλεια, καθυστέρηση παραδόσεως, καταστροφή ή χειροτέρευση των προϊόντων κατά τη μεταφορά τους από οποιαδήποτε εταιρία ταχυμεταφορών.

   • ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ  Σε εντελώς εξαιρετικές περιπτώσεις, η παραγγελία σας ενδέχεται να καθυστερήσει για τους ακόλουθους λόγους:
    1. Το προϊόν έχει καθυστερήσει να σταλεί από τον προμηθευτή μας: Υπάρχουν περιπτώσεις όπου μια παραγγελία μας μπορεί να καθυστερήσει στο τελωνείο ή στη μεταφορά του, με αποτέλεσμα να μην το έχουμε στις αποθήκες μας όταν υπολογίζουμε. Σε μια τέτοια περίπτωση, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ρωτήσουμε εάν θέλετε να εκτελέσουμε παρ’ όλα αυτά την παραγγελία χωρίς αυτό το προϊόν ή να σας προτείνουμε κάποιο εναλλακτικό. Το είδος αυτό θα σας το στείλουμε αμέσως μετά την παραλαβή του στις αποθήκες μας.
    2. Το προϊόν που παραγγείλατε έχει καταργηθεί και δεν είναι διαθέσιμο. Υπάρχουν σπάνιες περιπτώσεις όπου ο προμηθευτής του προιόντος  ξαφνικά και απροειδοποίητα ανακοινώνει ότι τα καταργεί. Στην περίπτωση αυτή, υπάλληλος του fttrader.net θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για να σας ενημερώσει για τις ενδεχόμενες εναλλακτικές λύσεις.
    3. Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελιάς σας.
    4. Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) επικοινωνία μαζί σας (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του) επειδή πχ τα στοιχεία σας που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά ενημερωμένα.

    Σε κάθε περίπτωση, εφόσον εντός εξήντα (60) ημερών από το χρόνο διαβίβασης της παραγγελίας το αντικείμενο της παραγγελίας δεν έχει παραδοθεί ακόμα στον αποδέκτη του, ο αποδέκτης έχει δικαίωμα, με τη συμπλήρωση της παραπάνω προθεσμίας, να υπαναχωρήσει από την παραγγελία.


    • ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ & ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ  :  Απευθείας αποστολή στην πόρτα σας για  την ηπειρωτική Ελλάδα και την Εύβοια. Για τα νησιά (εκτός Εύβοιας) , μπορείτε να δηλώσετε ως διεύθυνση αποστολής μια μεταφορική εταιρεία της Αθήνας που εξυπηρετεί την περιοχή σας. Εμείς θα παραδώσουμε την παραγγελία σας στην μεταφορική εταιρεία της Αθήνας που επιλέξατε και στην συνέχεια αναλαμβάνετε το κόστος μεταφοράς από την Αθήνα προς την περιοχή σας.
  • Για παραγγελίες κάτω των 80€ το κόστος μεταφοράς είναι 4 €.
   •  ΔΩΡΕΑΝ αποστολή στη διεύθυνση αποστολής σας ,για παραγγελία αξίας μεγαλύτερης ή ίσης των 80€ στη διεύθυνση αποστολής σας. Προσοχή όμως , αν μένετε σε νησί (εκτός από την Εύβοια) επιβαρύνεστε με το κόστος μεταφοράς από την  μεταφορική της Αθήνας προς την περιοχή σας.
   • Οι αποστολές γίνονται με την μεταφορική εταιρία DPD Greece και τους κατά τόπους συνεργάτες της.

  • ΑΥΤΟΤΕΛΕΙΑ ΟΡΩΝ ΤΗς ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ    Εάν οποιοδήποτε τμήμα της παρούσας Συμβάσεως αποδειχθεί άκυρο ή ανεφάρμοστο με απόφαση δικαστηρίου, η υπόλοιπη Σύμβαση θα συνεχίσει να ισχύει. Οι άκυροι ή/και μη εφαρμοστέοι όροι θα αντικαθίστανται με όρους που να πλησιάζουν όσο είναι δυνατόν το νόημα και το σκοπό των άκυρων ή μη εφαρμοστέων όρων από οικονομικής άποψης.

  • ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝH επιχείριση ΤΑΡΑΜΟΝΛΗ ΦΩΤΕΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ δύναται να συνάψει συμφωνία για την ανάθεση των υποχρεώσεών της ή των δικαιωμάτων της σε τρίτο πρόσωπο. Όλες οι κοινοποιήσεις πρέπει να γίνονται εγγράφως (δια χειρός, με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή επιστολή μέσω ταχυδρομείου πρώτης κατηγορίας, η οποία θα θεωρείται παραδοθείσα 48 ώρες μετά την ταχυδρόμησή της). Τυχόν καθυστέρηση άσκησης οποιουδήποτε δικαιώματος δεν λογίζεται ως παραίτηση από αυτό το οποίο δύναται να ασκηθεί οποτεδήποτε από τα μέρη.

  • ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑΗ παρούσα Σύμβαση θα διέπεται από το Ελληνικό Δίκαιο, ιδίως τα νομοθετήματα που ρυθμίζουν θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο, τις πωλήσεις από απόσταση και την προστασία των καταναλωτών, κάθε δε διαφορά από αυτήν θα υπάγεται στην αποκλειστική αρμοδιότητα των δικαστηρίων της Θεσσαλονίκης.

  • ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ  Στις συμβάσεις κατά τις οποίες ο καταναλωτής επιλέγει ο ίδιος τον τρόπο αποστολής των προϊόντων, ο κίνδυνος απώλειας ή βλάβης των αγαθών αυτών μετατίθεται στον καταναλωτή, όταν αυτός ή κάποιο τρίτο μέρος το οποίο ορίζεται σχετικά από τον καταναλωτή έχει αποκτήσει τη φυσική κατοχή των προϊόντων.

 

 

fttrader.net
Logo
Reset Password
Compare items
 • Total (0)
Compare
0
Shopping cart