Τρόποι αποστολής

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
Η παραλαβή της παραγγελίας σας στο fttrader.net μπορεί να γίνει με 2 τρόπους.

Παραλαβή από το κατάστημα μας ( Μεγάλου Αλεξάνδρου 132 -Εύοσμος Θεσ/νικης )
Αποστολή με ταχυμεταφορική εταιρεία courier
Σε εξαιρετικές περιπτώσεις δυσπρόσιτων περιοχών που δεν καλύπτονται από ταχυμεταφορική εταιρεία, αποστολές μεγάλου όγκου ή βάρους θα εξετάζονται κατά περίπτωση.

Σε περίπτωση που χρειαστεί να γίνει η αποστολή με Μεταφορική εταιρία : Παράδοση κεντρικές πόλεις (πεζοδρόμιο) 5-7 εργάσιμες ημέρες

Αποστολή Παραγγελίας

To fttrader.net φέρνει την παραγγελία στο σπίτι σας σε συνεργασία με εταιρείες courier, χωρίς να χρεωθείτε μεταφορικά, εφόσον η παραγγελία σας ξεπερνά τα 80€ και το προιον δεν ξεπερνά τα 2 κιλά. Προιόν με βάρος από 2,01 ως 6 κιλά εχει κοστος αποστολής 6 ευρω.Προιον με βάρος από 6,01 ως 10 κιλά εχει κοστος αποστολής 15 ευρώ, ενώ προιόντα μεγαλύτερου βαρους αποστέλλονται βασει συμφωνιας με τον πελάτη σύμφωνα με την χρέωση της μεταφορικής εταιρείας.
Για παραγγελίες κάτω των 80€ η χρέωση θα είναι 5€.

Όλες οι παραγγελίες αρχίζουν να επεξεργάζονται από εμάς την επόμενη εργάσιμη μέρα . Αν κάποια από τα προϊόντα που παραγγείλατε δεν είναι διαθέσιμα, τότε θα επικοινωνήσουμε μαζί σας στο τηλέφωνο ή στο email επικοινωνίας που έχετε δώσει, προκειμένου να βρούμε μαζί μια λύση για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας..
Στην περίπτωση αυτή, έχετε τη δυνατότητα, εφόσον κρίνετε ότι το χρονικό αυτό διάστημα δε σας ικανοποιεί, να ζητήσετε ακύρωση της παραγγελίας σας του συγκεκριμένου προϊόντος. Η τυχόν υπόλοιπη παραγγελία σας, μπορεί να εκτελεστεί κανονικά.

fttrader.net
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart